Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Masih ingat dengan Trafik Blog AkU dAn SeSuAtU mencecah 1000 Unique Visitors (UV). Nampaknya trafik ke blog ini sekali lagi mencecah angka 1000 unique visitors (UV) pada 30 januari 2011.


Kalau dulu angkanya ialah 1521 UV tapi kali ini pula mencecah 1903 UV. Ini semua angkara Keputusan Pilihanraya DUN Tenang (N5) Johor (30 Januari 2011).


Rupanya ramai nak tahu keputusan pilihanraya DUN Tenang ni. Kemuncaknya pada jam 9 malam kira-kira 392 UV tengah mencari keputusan pilihanraya ini.




Inilah kelebihan kalau menggunakan Search Engine Optimization (SEO). Trafik bergantung kepada keyword yang kita gunakan. Keywords kita mestilah tentang isu yang terkini yang orang akan Google.


Dengan menggunakan SEO, maknanya kita tidaklah bergantung semata-mata kepada followers kita untuk mendapatkan trafik. Trafik akan datang bila orang Goole keywords yang kita guna.


Jom ramai-ramai gunakan SEO ini. Banyak faedahnya. Secara peribadi, inilah cara bagi saya yang terbaik dan mudah untuk menaikkan trafik di blog anda.


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
11 Comments

11 comments:

iza said...

Salam...

Tinggi kat ujung2 tu ek?
Tahniah, byk jgk tu...

Zura said...

waaaaaahhh...cayalah...

~ PIJA ~ said...

ape rahsie nye cik RIZAL...? ni msti dah kaye kan...nanti leh la blanje i...hihiiii

kite nye blog sehari baru 50+..hahahahah

amirah said...

wah..best2..kadang2 tak pandai nak guna SEO tu

Boloque said...

terbaik..usaha lebih dapat lebih..kan

Sharinginfoz said...

tahniah bro

relevan said...

Tahniah bro..

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

istilah lain nak mengglemerkan blog laa ni ea..
ehheheheh

saje singgah....

cheers!~

student said...

tahniah diucapkan!:)

UPDATE!
MESIR: Suatu Pandangan Peribadi
Photoshoot di Taman Botani

KiD said...

caiyok!! leh jadi CEO untuk SEO lah... hehehehe

zool said...

wah terer ek main SEO ni. boleh belajar

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget