Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Proton Exora FL



Inilah dia gambaran Proton Exora FL yang dihasilkan oleh Theopilus Chin setelah sebuah model Proton Exora FL kelihatan dan berjaya dirakam di sebuah R & R awal Januari 2011.   


Rekaan dan perubahan yang di bawa oleh Proton Exora FL kelihatan lebih exclusive dan berkuasa tinggi. Sasaran pengguna model ini ialah golongan muda yang mementingkan kereta yang berkuasa tinggi.  




Inilah imej yang berjaya dirakam. Beberapa bahagian penting Proton Exora FL terpaksa di tutup dengan tape hitam bagi mengelakkan di ketahui umum.




Kelihatan di sini ialah bumpar depan dan gril yang berwajah baru. Nampak menarik juga, tambahan pula reka bentuk bumper depan dan gril Proton Exora Turbo memang sporty.




Inilah rupa bahagian belakang model Proton Exora FL.Rasanya tak banyak perubahan yang di lakukan dari model asal.


Tidak dapat di pastikan lagi sama ada model Proton Exora FL ini akan di lancarkan atau tidak. Apa-apa pun sama-samalah kita tunggu pengumuman dari Proton sendiri.. 


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~

Comments
11 Comments

11 comments:

Mr feckry said...

aik exora pun ade fl

saya_arief said...

nampak gagah je.
:D

amirah said...

depan dia cantikkk

noorafzan said...

pasni apa lak ek?
Persona FL ada tak.

Zura said...

not bad...

Syakir Rahman said...

suke bumper..smart

Sharinginfoz said...

SE, Limited, FL dan macam2 lagi

Hapiz Rahman said...

macam sama saja...

Hapiz Rahman said...

macam sama saja...

AkuMuzikFilem said...

gambar2 ni ada yang ambil dari blog paultan kan, tapi tak bagi kredit pun? takpela. proton ni segala model nak wat FL la SE la, tapi bagus juga untuk market penetration dorang, memang sengaja taknak keluar awal2 model yang full spec terus. exora turbo ni rasanya konfem keluar juga ni

Ezal R said...

nice!!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget