Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most WantedLATEST UPDATE 

SETELAH bersaing dalam enam konsert, akhirnya, peserta berasal dari Selangor, Mior Yazid Ahmad atau Mior diumumkan sebagai juara Kilauan Emas Musim Ketiga (KE3).

Konsep rock yang dibawanya berjaya memenangi hati juri dan penonton dengan markah 29.5 peratus.

Mior membawa pulang sebuah kereta Nissan Livina X-Gear, wang tunai RM 50,000, trofi dan hadiah sampingan.

Vokal penyanyi berusia 44 tahun ini memang tidak dinafikan apabila berjaya menggegarkan Auditorium MBSA ketika membawakan lagu Purnama dari kumpulan Search dan sebuah lagu baru berjudul Sampai Di Sini.

Tempat kedua dimenangi Idris dengan 26.4peratus dan tempat ketiga menjadi milik Silah dengan 22.9 peratus.

Masing-masing membawa pulang wang tunai RM 30,000 dan RM 20,000 berserta trofi.

Sementara peserta yang pernah menjadi tumpuan sebelum tersingkir pada konsert separuh akhir, Ros menerima anugerah khas, Personaliti Polident yang membawa pulang wang tunai RM 10,000.


PREVIOUS ENTRY 


Keputusan konsert final (akhir) Kilauan Emas 3 2013 (28 Mei 2013) akan diketahui malam ini. Keputusan konsert final (akhir) Kilauan Emas 3 2013 akan menyaksikan juara Kilauan Emas 3 akan membawa pulang hadiah wang tunai dan trofi. 


IDRIS, SILAH, MIOR dan ALINA telah berjaya melangkahkan kaki ke pentas AKHIR Kilauan Emas 3 setelah melalui pirangkat Separuh Akhir melibatkan 6 peserta yang tinggal. Rina dan Ros terpaksa melupakan hasrat mereka beraksi di peringkat akhir selepas jumlah undian dan markah juri tidak menyebelahi mereka.


Siapakah anatara 4 FINALIS yang bakal menjuarai Kilauan Emas 3 nanti? Saksikan Konsert Kilauan Emas 3 AKHIR live pada Rabu, 29 Mei 2013, 9.30 malam, secara langsung di Astro Prima (105). Kalau ada live streaming saya akan kongsikan di sini nanti.


Keputusan konsert final (akhir) Kilauan Emas 3 2013 (28 Mei 2013) akan dikemaskini di blog ini sejurus acara tamat. Tunggu...Velasrizal RodriguezAdios~~~~~~~~

Comments
1 Comments

1 comments:

tanaiwa said...

Mior..rock braderrrr!!!?

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget