Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Harga iPad 1 Dan iPad 2 Di Malaysia


Selepas iPad 2 di lancarkan pada November 2010 di Amerika Syarikat, harga iPad 1 terus jatuh termasuklah iPad 1 yang di jual di Malaysia.


Jom kita lihat harga iPad 1 di Malaysia selepas iPad 2 di lancarkan.


iPad 1 with WiFi

  • 16GB : RM1199 (Harga asal : RM1549)
  • 32GB : RM1499 (Harga asal : RM1849)
  • 64GB : RM1799 (Harga asal :  RM2149)



iPad 1 with  WiFi + 3G

  • 16GB : RM1599 (Harga asal : RM1999)
  • 32GB : RM1899 (Harga asal : RM2299)
  • 64GB : RM2199 (Harga asal : RM2599)


Secara keseluruhan, harga iPad WiFi jatuh sebanyak RM 350  manakala harga iPad WiFi+3G jatuh sebanyak RM400.



Ini pula harga ipad 2 yang di jual di Malaysia :-


iPad 2 with Wi-Fi

  • 16GB (RM1714)
  • 32GB (RM2057)
  • 64GB (RM2400)


iPad 2 with Wi-Fi + 3G

  •  16GB (RM2160)
  •  32GB (RM2500) 
  •  64GB (RM2848)

Kalau nak tengok features terbaru iPad 2 boleh klik di sini Apple iPad 2


Bagi mereka yang mahukan features terbaru dari Apple lebih baik beli iPad 2 tapi kalau rasanya cukuplah fungsi asas iPad belilah iPad 1 yang murah sedikit. Janganlah membazir pula..


Apa-apa pun tepuk dada tanya selera...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
5 Comments

5 comments:

amirah said...

sekjap je dh keluar yg baru..ermmm nanti ada yg baru lagi pulak

Cikgu Den said...

mula2 tengok macam ok. tapi lama2 cam boring plak.

Sharinginfoz said...

kalau dapat sebijik seronok ni

maria said...

kat ner nak beli hargra rm1199 tue, br tny kat kedai still rm1799 for ipad 1.

Anonymous said...

valium 10 mg generic valium 10mg - 10mg valium price

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget