Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Akhirnya earnings Nuffnang Blog Aku Dan Sesuatu dah cecah RM1000 atau lebih tepat lagi ialah RM1065.80 setelah 3 tahun blog ini beroperasi. 


Untuk rekod blog ini beroperasi pada Januari 2010 dan berdaftar dengan Nuffnang pada Februari 2010. Dah 3 tahun baru dapat mencecah 4 angka. 


Memang agak lama menunggu baru sampai tahap ini. Blogger lain sekejap je dah mencecah 4 angka. Tapi tak kisah lah memandangkan blog ini taklah glamour macam blog-blog lain.


Sebenarnya dah boleh cashout bila earnings mencecah RM50 tapi saje nak cashout bila dah mencecah RM1000. Barulah best cashout nilai yang besar.


So far masih belum ada perancangan nak guna duit cashout ini untuk tujuan apa. Rasanya nak simpan dalam Amanah Saham Bumiputera (ASB) sahaja. Tambahan pula dividen ASB akan diumumkan tak lama lagi. Bolehlah dapat dividen lebih sikit.


InsyaAllah cek akan sampai dalam tempoh 1 bulan. InsyaAllah nanti bila dah dapat cek Nuffnang nanti saya akan share di sini nanti...



Velasrizal Rodriguez



Adios~~~~~~~~~   

Comments
5 Comments

5 comments:

Pezol Stylez said...

wahhhhhhhhhhh..masyuk!

Sharinginfoz said...

tahniah bro

relevan Sokmo said...

roger bro.. sabar menunggu tu..

Kancilbiru said...

wow tahniah...pasni nak target macam ni gak le..

BuDaK cOmOt said...

waaahhhhh tahniah....
camaner nak tgk pun kita tak tahu hahahah but good for you girl!!!~

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget